Menu
InBalance News е проект на Счетоводна мрежа ИНБАЛАНС
Бизнес услуги от ново поколение ► Счетоводна мрежа ИНБАЛАНС
За да ни се доверите, трябва да ни опознаете! ► Счетоводна мрежа ИНБАЛАНС

Актуално

НАП публикува разяснения по прилагане на осигурителното законодателство за 2021 г.

НАП публикува разяснения по прилагане на осигурителното законодателство за 2021 г.В становище, публикувано в интернет страницата на приходната агенция на 4 януари, от НАП разясняват разпоредбите на осигурителното законодателство за 2021 г. 

Продължава...

НАП публикува първото за 2021 г. обновяване на софтуера за генериране декларации образец №1, №3 и №6 и справките по чл. 73, ал. 1 и ал. 6 от ЗДДФЛ

НАП публикува първото за 2021 г. обновяване на софтуера за генериране декларации образец 1, 3 и 6 и справките по чл. 73, ал. 1 и ал. 6 от ЗДДФЛВ първия работен ден на 2021 г. от НАП информират за публикуването на актуализирана версия на софтуера за генериране на данни за декларации образец № 1, образец № 3 и образец № 6 и справките по чл. 73, ал. 1 и ал. 6 от ЗДДФЛ за доходи, изплатени след 31.12.2018 г. 

Продължава...

Новите годишни данъчни декларации по ЗКПО за 2020 г. са достъпни в интернет страницата на НАП

Новите годишни данъчни декларации по ЗКПО за 2020 г. са достъпни в интернет страницата на НАПУтвърдени са новите образци на данъчните декларации по ЗКПО за 2020 г., информират от приходната агенция. 

Продължава...

Публикувани са новите образци на данъчните декларации за доходите на физическите лица за 2020 г.

Публикувани са новите образци на данъчните декларации за доходите на физическите лица за 2020 г.Новите образци на годишната данъчна декларация по чл. 50 от ЗДДФЛ за 2020 г. са публикувани  в интернет страницата на приходната агенция. 

Продължава...

НАП публикува нови декларации по Закона за местните данъци и такси

НАП публикува нови декларации по Закона за местните данъци и таксиВ интернет страницата на НАП са достъпни нови формуляри за деклариране на дължимия туристически данък за предоставените нощувки в местата за настаняване по смисъла на Закона за туризма и за необходимите данни за определяне на данъка върху недвижимите имоти на новопостроена сграда, завършена в груб строеж.

Продължава...

НАП: Разходи на работодатели за PCR или други Covid-19 тестове се признават за данъчни цели

НАП: Разходи на работодатели за PCR или други Covid-19 тестове се признават за данъчни целиНАП публикува разяснение относно третирането за данъчни цели на разходите, извършените от работодателите за PCR или други тестове във връзка с диагностиката на персонала за Covid-19.

Продължава...
Абонамент чрез RSS

Следвай ни в социалните мрежи

 Следвай InBalance News във Facebook Следвай InBalance News в Twitter Следвай InBalance News в LinkedIn

Категории

InBalance

Популярни тагове