Счетоводна къща Инбаланс - Бургас

Accounting company InBalance Burgas - inb.bg

Екипът на ИНБАЛАНС в Бургас се занимава професионално със счетоводно обслужване от 10 години.

В периода от основаването му до днешна дата, екипът на ИНБАЛАНС Бургас е работил под името Вива Трейд. В периода между 2012 и 2014 година е бил част от счетоводната мрежа Крестън Булмар като регионален партньор.

През 2015 година заедно с нашите партньори основахме националната счетоводна мрежа – ИНБАЛАНС България.

Като клиенти на ИНБАЛАНС Бургас, Вие можете да разчитате на нас за :

  • счетоводни услуги
  • одиторски услуги
  • консултация по данъчно и търговско право, международни търговски практики.
  • съвети относно бизнес развитието на Вашето предприятие или компания
  • индивидуализирани решения изготвени специално за потребностите на Вашия бизнес.

В допълнение на основните услуги, ИНБАЛАНС Бургас предлага одиторски и юридически услуги на своите клиенти, в партньорство с утвърдени и реномирани специалисти в областта си.

ИНБАЛАНС Бургас предлага на клиентите си юридически консултации и услуги по търговско, административно, трудово, гражданско и вещно право.

Ние обслужваме различни браншове, както и компании с чуждестранно участие, собствениците на които са от Русия, Украйна, Азербайджан, Казахстан, Германия, Холандия, САЩ и от други страни, които се възползват от данъчните облекчения в страната за да развиват дейността си.

След повече от 10 години практика в сферата на счетоводното обслужване на български и чуждестранни компании, ние от ИНБАЛАНС Бургас сме уверени, че предоставяме счетоводни, финансови, правни и бизнес услуги от най-високо равнище с гарантирано качество.