Счетоводна къща Инбаланс - Пловдив

Accounting company InBalance Plovdiv - inb.bg

ЗА ДА НИ СЕ ДОВЕРИТЕ, ТРЯБВА ДА НИ ОПОЗНАЕТЕ

Повече за това кои сме ние, откъде започва нашата история, с какъв експертен опит сме се сдобили по дългия изминат път и каква е нашата новаторска визия за бъдещето на счетоводната ни кантора, можете да научите по-долу:


НАШАТА ИСТОРИЯ

Историята на счетоводната кантора започва в гр. Пловдив под името "Четинян" ЕООД през 1994 г.. Управителят, Хазарос Четинян, е утвърдено име в сферата с богат опит, солидни контакти с бизнес партньори и институции и широк спектър на квалификация (висше инженерно, икономическо и юридическо образование). От 2009 до 2013 г. – два мандата, е зам.-председател на Асоциация на счетоводителите и счетоводните предприятия – най-голямата браншова организация в България. В момента е член на УС на АССП. 

През 2013, 2014 г. споделихме добри практики в работата с професионални партньори като част от счетоводната мрежа на Крестън Булмар.

От началото на 2015 г. дружеството е с ново наименование - Инбаланс - Пловдив ЕООД. Като част от стремежа ни да осигурим на настоящите си и бъдещи клиенти комплексна бизнес услуга в крак с последните тенденции в счетоводния бранш, надградихме дейността си със стартирането на иновативен проект ИНБАЛАНС България - обединение на независими счетоводни предприятия с обща корпоративна идентичност.


► Колко би струвала някоя от необходимите на бизнеса Ви услуги (или цялостно обслужване от доказани експерти в счетоводния бранш, каквито са професионалистите в екипа на ИНБАЛАНС - Пловдив )? Разгледайте нашите ЦЕНИ

► За да сте сигурни, че услугите на счетоводна кантора Инбаланс - офис Пловдив са най-добрият избор, вижте какви са отзивите на нашите клиенти тук: РЕФЕРЕНЦИИ


ВИЗИЯТА НИ ЗА РАСТЕЖ

Освен че ще продължим да предлагаме счетоводни услуги с гаранция за прецизност, отговорност и коректност, ние сме амбицирани да реализираме и развиваме иновативни проекти в помощ на бизнеса:

  • разрастване на счетоводната мрежа;
  • обогатяване на комплекса от услуги с помощта на доказани в своята сфера на дейност партньори. Научете повече тук: BISAC - Български институт за Стандартизация и Антикорупция
  • създаване и популяризиране на благоприятна дигитална среда за полезни бизнес дискусии и обмяна на опит и идеи - отворена група във Facebook (присъединете се ТУК), информационен сайт InBalance News (предлагащ възможност и на експерти в различни сфери да споделят свои анализи). 

ЕКИП

Екипът ни се състои от висококвалифицирани експерти, някои от които са част от компанията почти от създаването ѝ. И тъй като растем, новите специалисти с амбиция да развиват потенциала си в динамичната среда на счетоводния бранш, са желано допълнение в тима. Запознайте се с вашия бъдещ доверен счетоводител ►ЕКИП

Счетоводни услуги от ИНБАЛАНС

Нуждаете се от повече информация относно предлаганите от нас счетоводни, правни, консултантски и други услуги? Можете да се свържете с нас като използвате някой от посочените по-долу контактни данни:

  • Адрес: Пловдив 4003, България, ул. Братаница № 12
  • Телефон: +359 88 847 9196
  • Е-mail: plovdiv@inb.bg

Формата за контакт също е удобен начин да получите информацията, която ви интересува.

Искате да изпратите запитване за оферта? Можете да го направите ТУК.

Не забравяйте да ни последвате във Facebook, Twitter, LinkedIn 

Споделете отзивите си за нас ► Google feedback

Екип