Счетоводство на лечебни заведения

Accounting of clinics - inb.bg

Сред дългогодишните клиенти на ИНБАЛАНС България са редица реномирани медицински центрове, регистрирани по Закона за лечебните заведения.

Различните офиси на ИНБАЛАНС обслужват счетоводството както на заведения за извънболнична помощ като амбулатории за първична медицинска помощ, лаборатории и дентални центрове, така и на лечебни заведения за болнична помощ.

Ние имаме опит в организиране и отчитане на изграждането на лечебно заведение чрез инвестиционна компания, която е регистрирана по Закона за данъка върху добавената стойност и възстановява ДДС за извършената инвестиция. Счетоводителите на ИНБАЛАНС са доказали своя професионализъм и при обслужването на медицински сруктури, функциониращи чрез дружество, управлявани от медицински специалист, извършващи здравни услуги и нерегистрирани по ЗДДС.

ИНБАЛАНС притежава опит включително и в спомагането на чуждестранен мениджмънт на български лечебни заведения, организиране на одит, текущ контрол и изготвянето на анализи, необходими за управленски нужди. Вижте отзиви на наши клиенти ТУК.

За да получите Вашата индивидуална оферта за счетоводно обслужване, изпратете ни ЗАПИТВАНЕ сега!

Благодарение на солидния опит на екипа ни ние може да ви помогнем както с регистрацията, така и със счетоводното обслужване на вашата клиника.